استئاریل الکل

Soft Edge collection

Hurry and get discounts up to 20% Read more


 

Shipping and returns

Authorities in our business will tell in no uncertain terms that Lorem Ipsum is that huge, huge no no to forswear forever. Not so fast, I’d say, there are some redeeming factors in favor of greeking text, as its use is merely the symptom of a worse problem to take into consideration.

Product care

Anyway, you still use Lorem Ipsum and rightly so, as it will always have a place in the web workers toolbox, as things happen, not always the way you like it, not always in the preferred order.

Description

استئاریل الکل

استئاریل الکل یک الکل چرب با فرمول شیمیایی CH3 (CH2) 16CH2OH است که همچنین به عنوان الکل اکتادسیل یا ۱- اکتادکانول شناخته می شود. این ماده

یک ترکیب آلی است که به شکل گرانول یا پولک های سفید موجود است که در آب نامحلول است.

کاربردها

این ماده کاربردهای بسیار وسیعی  به عنوان ماده سازنده روان کننده ها ، رزین ها ، عطر و مواد آرایشی دارد . این ترکیب به عنوان نرم کننده ، امولسیون کننده و غلیظ کننده در پمادها مورد استفاده قرار می گیرد و به عنوان پوشش مو در شامپوها و نرم کننده های مو کاربرد زیادی دارد.

استئاریل هپتانوات ، استر الکل استئاریل و هپتانوئیک اسید است که در بیشتر خط چشم های آرایشی یافت می شود. این الکل همچنین هنگامی که روی سطح آب قرار می گیرد به عنوان یک لایه سرکوب کننده تبخیر عمل می کند.

این ترکیب در محصولاتی مانند دئودورانت ها و ضد تعریق ها ، به امولسیون ماده فعال و رایحه در پایه موم کمک می کند. همچنین به اصلاح بافت فیزیکی پایه مومی کمک می کند.

Customer Reviews

0 reviews
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

Clear filters

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “استئاریل الکل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *